Adevărul Interior

 Poate ţi se pare ciudat titlul acesta pentru acest blog. Şi chiar este!

Totuşi, ceea ce poate să ducă un om înainte, să crească o idee, este un singur lucru: ADEVĂRUL INTERIOR.

Aşa încât, în încheierea acestui blog — pentru că priorităţile mele s-au reordonat substanţial şi acest blog va fi actualizat din ce în ce mai rar — vreau să îţi povestesc despre Adevărul meu Interior.

Te întrebi poate ce importanţă are Adevărul Interior în afaceri?

Este ESENŢA ORICĂREI AFACERI!

Indiferent de mediul în care alegi să dezvolţi o afacere, ea trebuie dezvoltată pe propriul tău Adevăr Interior.

De pildă, o afacere fondată pe talent, conţine în ea Adevărul tău Interior. Doar într-o astfel de afacere, vei avea MOTIVAŢIA NECESARĂ să depui orice efort este necesar, pentru a o construi şi a o dezvolta.

Am întâlnit în cei peste 18 ani de afaceri, mulţi oameni care îşi ziceau „de afaceri”. În realitate, tot ceea ce am putut vedea în ei, era un slujbaş cu funcţie mare, care abia aştepta poate de ani de zile să aibă subalterni, pentru a putea abuza de ei, a îi umili, a îi desfiinţa ca oameni.

Am învăţat din afaceri că, afacerea pe care o ai, e oglinda fidelă a ceea ce ascunzi tu înăuntrul tău! Adică, a Adevărului tău Interior!

Eşti un om mic, meschin şi obsedat de tot felul de fantome? Afacerea ta va fi una în care salariaţii vor munci ca nişte sclavi, vei tuna şi vei fulgera, oricât de bine ar munci tut tot vei avea ceva de criticat, sărbătorile vor fi doar pemntru tine, datorii faţă de firmă au doar salariaţii, că mdeh! doar eşti şef!

Eşti un om ADEVĂRAT?

Oamenii vor veni LA TINE! Serviciul va fi aproape un pretext pentru a fi împreună, pentru a accepta împreună provocări şi a găsi soluţii pentru toţi.

În această ordine de idei, din 15 iulie 2011, de când incidentul tehnic a întrerupt cursul CBPN 01 şi m-a pus în situaţia de a RE-analiza serios TOTUL, am discutat cu Monica, de foarte multe ori privitor la afacerile online, la Home Business.

De ce?

Foarte simplu de spus, dar dificil de detaliat…

În cursul acestui an, am discutat cu Monica direcţiile în care vom canaliza atât efortul individual cât şi cel al echipei.

Am stabilit de comun acord că vom dezvolta un Home Business.

Se pare că eu am înţeles greşit ceva, sau poate doar am interpretat incorect semnalele venite atât de la ea cât şi din mediul înconjurător.

Despre ce este vorba?

Acest blog are un nume provocator: „Cum să faci bani fără bani”.

M-am ocupat de el, am realizat multe cu ajutorul acestui instrument şi am pus la dispoziţia TA, materiale care acoperă o arie largă de subiecvte din domeniul afacerilor online.

Am făcut asta cu bucurie, ca şi cum m-aş fi aflat într-un mare birou al firmei mele, în care colegii sunt toţi cei care vin aici, CA ŞI TINE.

Atunci când am început acest blog, aveam un obiectiv precis: să identific acele modalităţi şi mecanisme care, odată asamblate într-un mecanism mai mare, să transforme VALORILE în bani, FĂRĂ A CHELTUI BANI.

Ei bine, deja în luna iunie 2011, reuşisem să demonstrez că SE POATE.

Cu alte cuvinte, OBIECTIVUL FUSESE ATINS!

Din iunie mai departe, deşi aveam planuri mari cu acest blog, parcă în mod misterios, „motoarele” mele au început să îşi scadă treptat turaţia, să am randament din ce în ce mai scăzut.

Am căutat o soluţie simplă, o explicaţie „dintr-o bucată”:

M-am săturat de afacerile online şi vreau să mă apuc de altceva?

Deşi abia îmi pusesem întrebarea, în două săptămâni, am şi primit răspunsul!

A apărut pe 15 iulie (poate cu o zi sau două mai devreme) incidentul tehnic ce a pus capăt cursului CBPN 01 ce zic eu „a pus capăt”, că de fapt a pus pe butuci o mulţime de alte „piese”, pe lângă curs! — şi m-am trezit în faţa unui Adevăr Interior:

Home Business înseamnă pentru mine, mult mai mult decât credeam!

Înseamnă de pildă, toţi oamenii alături de care am fost luni în şir şi de care acum, mă simţeam rupt, „decapitat” parcă.

Undeva, nebulos, se contura un răspuns, dar am avut nevoie de un timp să refac la alt nivel ceea ce deteriorase incidentul din 15 iulie 2011.

Straniu fenomen, un nou incident tehnic, mai grav ca primul — hosting providerul mi-a anulat contul de hosting pe care găzduisem domeniul meu, primul după aproape 3 ani de absenţă profesională de pe web! — survine pe 30 septembrie şi îmi dărâmă practic 3 luni de muncă.

Din nou, constat că sunt dispus să o iau de la capăt şi că Home Business este ceea ce vreau. Dar în egală măsură, vrea şi Monica!

Totuşi, ce se petrece? Unde e fisura prin care se strecoară energia, către alte direcţii? Şi CĂTRE CARE DIRECŢII?

Aşa am ajuns să meditez îndelung la cartea lui Paulo Coelho ALCHIMISTUL.

Există acolo o frază cheie:

Acolo unde îţi este Inima, îţi este şi Comoara!”

Primul gând stupid, copilăresc, recunosc asta, eram sub presiunea evenimentelor a fost „Monica!”. Ba chiar mi s-a părut ceva firesc! Şi chiar este!

Apoi, într-o discuţie cu ea, m-a izbit o remarcă… Colaterală firului discuţiei, dar parcă a fost un Booooom! „Ignori Pădurea, din cauza copacului!

Deşi discutam despre cu totul altceva, m-a izbit ca o cărămidă în creştetul capului!

Am pus cele două idei cap la cap şi am înţeles ceea ce ignorasem…

Dragostea excesiv focalizată, duce la idolatrie. Începusem să reduc afacerile online la „bani”, „cum să faci bani”, etc.

Pe de altă parte, condensasem în Monica, toţi oamenii cu care am lucrat de-a lungul anilor, pe net. O justificare era clară, distanţa faţă de România. Dar justificările sunt inutile…

Vorbeam cu ea şi undeva, la un nivel profund, mă minţeam că vorbesc cu toţi, că sunt alături de toţi. Că există o comunicare reală şi efectivă.

Dar simţeam că mă depărtez, inclusiv de Monica. Simţeam că dacă voi continua pe linia „bani”, „bani fără bani”, voi ajunge să merg în direcţie opusă.

Aşa a apărut criza.

A durat puţin, aveam de recuperat 3 luni de muncă, de dat drumul la un sit de membership, aşa că, trebuia să mă limpezesc repede!

Şi clarificarea a venit, când am dat drumul la ZENLA Free Market Membership Site!

Am înţeles ceea ce refuzasem să accept timp de mulţi ani, din cauza asocierilor emoţionale şi raţionale din copilărie şi chiar de până pe la 40 de ani…

Am înţeles că mi-a plăcut să fac cursul CBPN 01, că îmi place să fiu alături de oameni, să împărtăşesc cu ei cât de mult pot, din tot ceea ce am adunat în mine până acum!

Iar asta, necesită alte mecanisme, alt nivel de performanţă şi alocarea de alte resurse. Atât din perspectivă cantitativă, a diversităţii cât şi calitativă.

Aşadar, am cugetat adânc, asupra unei întrebări în faţa căreia ne aflăm toţi:

ÎNCOTRO?

Şi Monica şi eu, ne-am simţit destul de dezorientaţi. Am discutat mult, am făcut presiuni asupra ei destul timp şi am simţit că e nevoie de o perioadă de bilanţ. De clarificări.

Presiunile exercitate asupra mea, atât de faptul că ne-am asumat aici în Grecia o experienţă extrem de dificilă în condiţii nebuneşti ne-au spus unii riscuri mult peste cele estimate, cât şi incidentele şi obstacolele din online, au scos însă la iveală SOLUŢII şi încă ceva: ZONA DE INTERES COMUN dintre mine şi Monica.

Astfel, am analizat ceea ce ne-a preocupat constant în anii de când suntem împreună.

Rezultatul, concluziile, le-am sintetizat în titlul acestui articol: ADEVĂRUL INTERIOR.

Aici am alocat foarte multe resurse, asta vrem amândoi să facem mai departe!

Să continuăm călătoria numită „descoperirea Adevărului Interior”.

Aşadar, la întrebarea „Încotro?” răspunsul este:

AUTODEZVOLTARE, AUTOCUNOAŞTERE ŞI TRANSMITEREA EXPERIENŢEI.

Aşa s-a născut de fapt ZENLA Free Market, aşa s-a născut concursul de creaţie literară ZENLA, aşa am reuşit să clarificăm puţin direcţiile de dezvoltare în continuare.

Momentan, tot ce pot să spun este că acest blog şi-a îndeplinit misiunea cu succes.

Va rămâne în continuare la dispoziţia tutoror celor interesaţi, ca material didactic pentru cursul de afaceri online.

Adăugarea de materiale noi însă, va avea loc doar pe blogul meu, blog.sserbanro.info şi respectiv pe situl de membership, ZENLA Free Market Membership Site.

Am decis să ne concentrăm amândoi eforturile către ceea ce simţim nevoia să facem şi să ne dispersăm mai puţin în direcţiile secundare.

Amănunte, poţi găsi dacă te interesează, pe blogul meu:

http://blog.sserbanro.info

Telegrafic, direcţiile de dezvoltare vor ţine seama de Realitatea noastră Interioară: Autocunoaştere, identificarea talentelor, dezvoltarea talentelor, radiestezie, capacităţi extrasenzoriale şi sprijinirea cât mai largă a celor care au pornit pe calea dezvoltării talentelor şi a construirii unei afaceri BAZATĂ PE TALENTELE DESCOPERITE.

În perspectiva anului 2012:

  • Curs CBPN 02 Modulul 2 Cum să scrii o carte;
  • Curs CBPN 02 Modulul 3 Cum să publici o carte;
  • Curs de Telepatie – Educaţia Corpului Emoţional;
  • Curs de Radiestezie;
  • Redactarea şi finalizarea cărţii „De la PayPal la bani”;
  • Redactarea şi finalizarea cărţii „Efectul Placebo”;
  • Redactarea şi finalizarea cărţii Poartadin ciclulLumea lui Ainival

Mai sunt încă multe alte proiecte în lucru. Voi vorbi mai detaliat despre ele, pe blogul meu.

Aşadar, dacă îţi place acest blog, dacă vrei să rămâi alături de Monica şi de mine, te aşteptăm pe ZENLA Free Market Membership Site, pe blogul Monicăi şi desigur, pe blogul meu.

Mulţumim pentru răbdarea şi timpul acordate,

Monica şi Şerban Stănescu, cu drag!

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: