Cum se inserează un banner pe blog — tutorial video

În seria de articole dedicate practicii şi lucrului cu blogurile, am scris articolele legate de modul în care se inserează un banner pe blog.

Principalele motive sunt destul de simple:

foarte mulţi dintre studenţii cursului CBPN 01 au dificultăţi în inserarea bannerelor, care necesită cunoştinţe de programare HTML, chiar dacă de nivel începător.

bannerele, sunt unul dintre modurile cele mai simple de monetizare a blogurilor. Cu alte cuvinte, cu ajutorul unor bannere afişate pe un blog, se pot face bani pe net!

 

Cum văd că şi în condiţiile în care am publicat cele 3 articole tot mai sunt dificultăţi, am realizat în cadrul seriei de tutoriale video, un tutorial video dedicat inserării bannerelor, în care am arătat efectiv cum se inserează un banner pe un blog WordPress. Foarte mulţi din cei interesaţi să îşi cumpere un domeniu, vor avea nevoie chiar de la început să afişeze bannere, pentru a îşi putea pune în valoare blogul, pentru a oferi o carte free, pentru schimb de trafic, etc. Mai ales dacă este vorba despre cineva care are mai multe articole scrise dinainte, e important.

MULT SUCCES!

 

 

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: