Vânătorii de gratuităţi

 Există în lume şi mai ales în lumea online, o categorie aparte de semeni ai noştri, care consideră că totul li se cuvine, că ei au doar de luat şi nimic de dat în schimb; că toată lumea e datoare la ei, pentru simplul fapt că respiră, dorm şi mănâncă.

Aceştia sunt vânătorii de gratuităţi.

În viaţa curentă, ei mai sunt cunoscuţi sub denumirea „arivist”, „oportunist”, „carierist”, „parvenit”, etc.

Ei caută tot timpul să obţină ceva de la cei din jur, fără a face nimic deosebit şi fără a oferi ceva în schimbul a ceea ce primesc.

Întregul Univers, este ENERGIE. Şi mai precis, ENERGIE ÎN MIŞCARE.

De fiecare dată când un om ia ceva fără a oferi ceva în schimb, blochează libera circulaţie a energiilor în Univers.

Am discutat asta pe larg în cartea „Autodezvoltare, Ocultism, Extrasenzorial”, aşa încât, voi trece mai departe.

Acest articol, este o însumare a experienţelor prilejuite de cursul „Cum să faci bani pe net” prima parte sau, cum este el mai cunoscut, CBPN 01.

Făcând din nou analiza rezultatelor, am ajuns la concluzia că peste 80% din cei înscrişi sunt fie vânători de iluzii, fie chilipirgii, fie vânători de gratuităţi fie din toate câte puţin.

A construi un mediu de afaceri cu oameni care se îmbată cu apă rece, care cred în reclame de care râd şi copii de şcoală generală, e practic imposibil.

Şi când spun „imposibil”, mă refer mai putin la o imposibilitate absolută deoarece refuz să cred că există aşa ceva cât mai ales la o imposibilitate tehnică, momentană. Adică, la faptul că durează prea mult şi devine ineficient şi nejustificat efortul depus într-o direcţie oarecare. În cazul meu, aceea de a construi un mediu de afaceri online suficient pentru a oferi românilor posibilitatea de a lucra de acasă, folosind calculatorul, internetul şi CUNOŞTINŢELE ŞI EXPERIENŢA ACUMULATE.

Am oferit gratuităţi, pentru a da un exemplu de comportament în viaţă şi în mod particular, de comportament online.

Se pare că m-am înşelat însă foarte tare, crezând că oamenii vor cu adevărat să înveţe, să îşi transforme viaţa în ceea ce este normal să fie: SUCCES, BUNĂSTARE, BELŞUG.

Pe de altă parte, există şi oameni care sunt aşa cum mă aşteptam să fie! Oameni pentru care faptul că au avut acces gratuit la acest curs, le-a dat încredere în ei înşişi şi au pornit pe drumul antreprenoriatului.

Acum, mă văd pus în situaţia fie de a sprijini aceşti oameni care au înţeles corect ceea ce înseamnă construirea unei afaceri online, fie de a continua să ofer gratuităţi (?!?), de dragul vânătorilor de gratuităţi (?!?)…

Există chiar absolvenţi ai cursului care şi-au asumat riscul de a investi în Proiectul ZENLA şi în particular, în unul din proiectele dezvoltate în cadrul acestui proiect mai mare şi anume, Proiectul CBPN, care este acum, nucleul unui proiect de mai mare anvergură, şi anume, Universitatea Online ZENLA.

Una din premisele greşite de la care am pornit când am conceput dezvoltarea proiectului CBPN, a fost să ajut pe cei care stau prost cu limba Engleză. Mi se pare corect să recunosc că am greşit!

Abia acum am înţeles că aşa cum eu am alergat prin toate ungherele internetului aproape 11 ani, tot aşa, cine vrea cu adevărat să dezvolte o afacere, va învăţa Engleză.

Ceea ce este mai grav, este că am impresia că i-am ignorat tocmai pe cunoscătorii de limbă Engleză, care vor cu adevărat să îşi dezvolte o afacere online şi chiar au nevoie de un sprijin moral şi chiar mai mult, unul efectiv, concret.

Cum greşelile au un singur rost acela de a învăţa din ele mai am de făcut exact ceea ce trebuie făcut: să corectez aceste lipsuri!

Prin urmare, voi trece de la limba română, la limba Engleză.

Îmi voi focaliza atenţia asupra posibilităţilor de a face bani pe net în internetul mondial. Există milioane de posibilităţi, pentru că, există milioane de situri.

Prin comparaţie, piaţa românească, este inexistentă. Puţinele situri care oferă ceva pe piaţa românească, au oferte înjositoare, care oferă în fapt o formă de sclavie online, din care, după 6 – 8 luni de muncă full-time adică 8 ore zilnic te alegi cu un 5 – 20 euro.

Cum sunt adeptul SOLUŢIILOR, acum că am semnalat barierele, obstacolele, voi încheia prin a spune că voi oferi în continuare pe acest blog materiale FREE, sub forma articolelor.

Poate vor mai fi şi cărţi FREE şi cursuri FREE, dar în perspectivă imediată, strategia de dezvoltare are ca regulă de bază VALOARE PENTRU VALOARE.

Ai ceva de oferit? Capeţi accesul FREE la ceea ce avem de oferit şi noi.

Altfel, plăteşti!

Şi noi plătim!

Cu bani, cu muncă, cu TIMP, cu învăţătură, cu sănătatea mi-am stricat ochii în cei 16 ani de calculatoare cu nopţi nedormite şi câte altele.

Fac cu pasiune, cu bucurie, cu dăruire ceea ce fac şi vreau lângă mine oameni la fel ca mine!

Aşadar, cine va fi interesat de înscrierea la CBPN 02, la CBPN 03 , la CBPN 04 şi la cele care vor mai fi, va plăti sau va îndeplini condiţiile prezentate pe situl Proiectul CBPN, adică situl de înscriere la cursuri, pe pagina corespunzătoare cursului solicitat. În cazul de până acum, pagina CBPN 01.

Odată cu demararea CBPN 02, vom restructura şi situl Proiectul CBPN, astfel încât el să reflecte corect oferta de cursuri şi desigur şi ceea ce avem în perspectivă.

Cred că voi introduce o pagină cu ceea ce avem deja planificat, pentru a simplifica accesul unitar la informaţie.

Revenind acum la titlul articolului, pentru vânătorii de gratuităţi, fac precizareaam sistat orice idee de a oferi POMANĂ.

Pomana am spus asta deja de mai multe ori este o modalitate de a cultiva lenea, indolenţa, hoţia, escrocheria, sărăcia, boala, mizeria, ignoranţa, mai scurt exprimat.

Ceea ce mă interesează pe mine să cultiv, sunt talentele, aptitudinile, OMENIA, succesul, munca inteligentă şi corectitudinea.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: