CBPN-01 — Cum să faci bani pe net 01 — LIVE!

Astăzi, 14 ianuarie 2011, pentru Proiectul ZENLA, este un moment special:

Începând cu ora 0:10, cursul de afaceri online „Cum să faci bani pe net 01” este LIVE!

Cu alte cuvinte, au început înscrierile!

Bilanţul la ora 1:15 trei candidaţi înscrişi!

Evident, este îmbucurător să descoperim la o oră înaintată în noapte, oameni interesaţi să pornească pe drumul afacerilor online.

Cu ocazia acestui eveniment, am decis să reorganizăm puţin blogul, astfel:

Pentru a oferi sprijin atât celor de la curs cât mai ales celor care încă sunt nelămuriţi cu privire la ce poate fi, ce poate oferi un curs online, am înfiinţat categoria „CBPN-01”, evident, acronimul de la „Curs bani pe net 01”.

În afara studenţilor, cei interesaţi de cursul nostru vor putea găsi la această categorie, informaţiile cele mai recente privitoare la curs.

 • Anunţuri privind actualizările cursurilor. Deja două cursuri au fost modificate, ca urmare a interacţiunii cu studenţii din grupul de testeri. Aici vom anunţa modificările cursurilor şi versiunile cele mai recente;
 • Apariţia unor eventuale cursuri suplimentare. Cursul evoluează odată cu noi. Pentru cei cu adevărat interesaţi, vor exista module de curs speciale, care le vor fi trimise individual. Criteriile de selecţie deocamdată sunt foarte simple: dovada interesului real manifestat prin gradul de participare interactivă la curs! Ce poate fi mai simplu decât atât?
 • Oferte şi oportunităţi de afaceri. Deja am primit de la o studentă, o ofertă de participare la o afacere de talie mondială. Vom reveni cu amănunte! 🙂
 • Oferte de colaborare în cadrul Proiectului ZENLA. Proiectul este în plină şi continuă dezvoltare. Vom avea nevoie de colaboratori stabili, vor fi oportunităţi de afaceri speciale. Aici, vom prezenta aceste oferte.
 • Alternativele de acces la cursuri, privitoare la cursurile cu plată. Vom anunţa tot aici şi ce alte alternative la accesul cu plată oferim. Întrucât începând cu al doilea curs, CBPN-02, accesul în principiu se va face pe baza achitării anticipate a unei taxe de participare pe de o parte; întrucât aceste cursuri au drept obiectiv formarea spiritului antrerprenorial al unui număr cât mai mare de oameni de diferite vârste, inclusiv pensionari, persoane cu handicapuri şi disabilităţi, precum şi copii de vârstă şcolară, (momentan minimum 13 ani), am avut în vedere să gândim soluţii pentru cât mai multe situaţii posibile, inclusiv alternative de acces, bazate pe alte soluţii, respectiv pe schimbul de valori. Cei interesaţi, pot astfel avea acces şi fără a achita o sumă de bani, pe care spre exemplu un elev, ar obţine-o cu dificultate, mai ales în cazul în care părinţii au reţineri sau, pur şi simplu, posibilităţi financiare foarte modeste. Sunt multe categorii de persoane defavorizate, care astfel, pot intra într-un circuit al valorilor. Vom reveni cu detalii, cu alte ocazii. Principiile de bază au fost expuse în cele trei cărţi publicate, respectiv „Cum să faci bani”, „Libera Circulaţie a Valorilor LCV” şi „Schimbul de Valori”. O altă carte care introduce mai multe detalii privind unul din scenariile posibile de schimb de valori, este „Conexiunea Minte-Inimă”. (Clic pe titlu pentru a descărca aceste cărţi)

Pentru moment, cam atât!

Vă invităm să urmăriţi acest scurt video şi de asemenea, să vă înscrieţi la curs, folosind linkul de sub film.

Vizionare plăcută şi succes!

 

Cursul:

Clic AICI pentru înscrierea la cursul CBPN-01!

Reclame

2 comentarii (+add yours?)

 1. RUXANDRA - Ploiesti
  ian. 15, 2011 @ 02:27:51

  Multumesc mult Serban ! Am sa-ti scriu pe email.

  Răspunde

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: