FAQ – Întrebări şi răspunsuri

FAQ – Întrebări

30 Dec 2009

Am primit în corespondenţa pe care o port, o serie de întrebări. O vreme, m-am străduit să răspund la ele fiecăruia, dar asta consumă enorm de mult timp şi constat că multe întrebări se repetă, aşa încât, o să dau răspunsurile în această pagină şi o voi completa pe măsură ce apar noi întrebări. E posibil cu timpul să devină o carte în format electronic şi m-aş bucura să fie aşa, pentru că astfel vor putea învăţa mai mulţi şi beneficia mai mulţi de informaţii.

Î1 Unde poate fi cumpărată cartea Ritmuri Interioare?

R1 Deocamdată, singura modalitate este aceea efectua o comandă pe internet. Pentru mai multe amănunte privind ce cărţi puteţi obţine, despre ce anume este vorba în ele, în ce condiţii şi posibilităţile de colaborare cu mine se pot obţine prin înscrierea în grupul:

http://finance.groups.yahoo.com/group/sa_facem_bani/

Î2 Care sunt cărţile?

R2 Titlurile cărţilor, sunt următoarele: „Ritmuri Interioare”; „Autodezvoltare, Ocultism, Extrasenzorial”; „Casa şi Familia”; „Cum să faci bani”.

Ritmuri Interioare

Este începutul călătoriei. Începutul unui drum care poate fi şansa vieţii tale. Am prezentat aici de unde trebuie început drumul succesului, drumul pe care l-am parcurs eu însumi. Descoperirea aptitudinilor native, cunoaşterea celor dobândite şi definirea a ceea ce înseamnă pentru noi Fericirea, Succesul, Iubirea, sunt esenţiale pentru o existenţă îmbelşugată şi de succes.

Casa şi Familia

Pentru cei care îşi caută rostul în viaţă, pentru cei care sunt la început, pentru cei care au ratat o căsnicie sau poate chiar mai multe, am continuat povestea începută în primul volum, cu relatarea metodei prin care mi-am găsit partenera de drum în viaţă.

De asemenea, am relatat care sunt cele 7 secrete ale oricărui succes.

Fie că este vorba despre găsirea partenerului cel mai bun în viaţă, fie de formarea unei echipe pentru a dezvolta o afacere, fie că e vorba de a porni la drum în viaţă, etapele sunt aceleaşi.

Autodezvoltare, Ocultism, Extrasenzorial

Am fost educaţi să privim lumea într-un anumit fel. Ne-am însuşit în procesul de instruire impusă de părinţi şi sistemul formativ-educaţional, o serie de învăţături. Unele folositoare, altele, aşa ccum demonstreaztă practica, dăunătoare. Atât pentru noi cât şi pentru mediul nostru de viaţă. Sunt sănătos? Fericit? Am succes? Cum poate fi redobândită sănătatea pierdută? Poate fi schimbată soarta? De ce depinde soarta oamului? Cum poate fi schimbată soarta?

Cartea răspunde dintr-o perspectivă puţin neobişnuită acestor întrebări şi totodată, continuă călătoria către succes, începută în primul volum.

Cum să faci bani

Ei da, trebuia să abordez şi acest subiect devastator, mai ales pe calea autocunoaşterii. Am fost educaţi să înţelegem banii şi să ne comportăm într-un anume fel în privinţa acestei resurse. În cei 15 ani de afaceri, am învăţat multe. Scrierea acestor cărţi însă, mi-a oferit noi perspective şi mi-a schimbat radical viaţa şi modul de gândire. Pentru toţi cei care banii înseamnă o problemă, am tratat aici aspectele esenţiale legate de ceea ce înseamnă de fapt a face bani.

Î3 Există versiuni tipărite ale cărţilor?

R3 Cărţile sunt tipărite în funcţie de comenzile primite, pe sistemul „Print On Demand” Tipărire la cerere. Principiul este acela al comenzilor preplătite.

Î4 Unde pot fi descărcate cărţile în format electronic?

R4 Cărţile în format electronic, pot fi primite în exclusivitate pe adresa de mail a solicitanţilor şi în condiţii bine determinate. Prin urmare, înainte de a răspunde la întrebarea „Unde?” e firesc să ştiţi în ce condiţii pot fi obţinute.

Î5 În ce condiţii pot fi obţinute cărţile?

R5 Un răspuns foarte scurt, este prin schimb de valori.

Un altul, mai lung şi mai la obiect, este acesta:

Din păcate, foarte multă lume îşi imaginează că singura mea ocupaţie este să cheltui nişte bani aflaţi într-un sac fără fund, veşnic plin cu monede de aur şi să scriu cărţi pe care să le fac cadou în stânga şi în dreapta. Am făcut cadou la câteva mii de oameni din lume, primul volum, un album cu muzică pe care am compus-o şi am interpretat-o. În mod cert, fără bani, vor mai fi mulţi care vor obţine cărţile mele, dar, o condiţie este inevitabilă: SCHIMBUL DE VALORI.

Cei care înţeleg faptul că sunt un om ca oricare alt om şi că am aceleaşi nevoi fundamentale ca oricare, respectiv hrană, adăpost, îmbrăcăminte şi toate celelalte, că acestea înseamnă între altele şi a cheltui bani, timp, energie şi sunt dispuşi şi interesaţi să încheie un parteneriat cu mine, vor veni alături de mine în:

1. Cursul de afaceri online „Cum să faci bani pe net” sau mai scurt CBPN 01:

CBPN 01 Curs bani pe net 01 - banner 468x60

Clic aici pentru a te înscrie la curs ACUM!

grupul

http://groups.yahoo.com/group/sa_facem_bani/

În cadrul acestui grup, pe lângă faptul că vom fi parteneri, vom afla împreună cum putem să ne unim eforturile pentru a atinge împreună succesul, vom afla şi ce putem face unii pentru alţii, care sunt valorile pe care le poate produce fiecare, cum anume poate produce valori şi prin urmare, cum putem schimba între noi aceste valori. Evident, o cale de a obţine cărţile este cărţi contra bani. Dar mai sunt încă foarte multe alte modalităţi, practic un număr infinit, prin care cărţile pot circula între noi, fără să fie nevoie de bani. Banii vor veni totuşi ca o consecinţă a circulaţiei valorilor. Aflaţi în grup cum anume procedăm.

Aşadar, pentru cei care au mijloace financiare reduse sau foarte modeste, există posibilitatea de a oferi şi altceva, ceva ce pentru mine înseamnă valoare, în schimbul cărţilor. Dar, la fel de bine mecanismul funcţionează şi pentru alţi membrii ai grupului, care au nevoie de acea valoare sau au bani şi preferă să plătească, sau, sau, sau… Cine îşi închipuie că suntem toţi absolut identici, se înşeală amarnic! Producem valori diferite şi avem nevoi comune, dar şi nevoi specifice. Aceasta e cheia schimbului de valori.

Î6 Pot să fac bani cu cărţile dumneavoastră?

R6 Evident că da! E chiar ceva ce îmi doresc, doar e firesc să colaborăm şi aici. Cărţile sunt un produs, o valoare şi oricine vrea să facă bani cu ele, poate să o facă în anumite condiţii. Există cel puţin două mecanisme prin care se poate face acest lucru. Voi da explicaţiile într-o carte numită SCHIMBUL DE VALORI, carte pe care o obţineţi înscriindu-vă în grupul:

http://groups.yahoo.com/group/sa_facem_bani/

Cartea este în lucru şi în ea, prezint câteva din modalităţile de bază prin care putem crea şi schimba valorile create, fie pentru bani, fie în alte moduri. Cine este interesat de propria sa dezvoltare, de propriul său succes, va şti ce are de făcut. Sau, îl voi ajuta eu să înveţe. Totul se învaţă, până şi să iubeşti se învaţă. Ceva mai greu decât pare, dar se învaţă.

Î7 Cam câţi bani aş putea face vânzând aceste cărţi?

R7 Depinde de cunoştinţele de marketing, experienţa în vânzări off-line şi online, de seriozitatea şi gradul de implicare, de aptitudinile pe care le ai, de cât timp eşti dispus să acorzi acestei munci, sunt mulţi factori de care depinde succesul, dar factorul cheie, eşti TU, ca ansamblu, ca Fiinţă. Poţi să faci foarte bine 0 (zero) euro şi 0 (zero) cenţi într-un an, dacă munceşti prost sau dacă stai şi aştepţi să te roage cineva cu banii. Sau, la fel de bine 10.000 de euro de pildă, dacă îţi faci un plan clar, îl aplici şi funcţie de rezultate, îl îmbunătăţeşti, până când ajungi la suma de bani pe care ţi-ai planificat să o realizezi într-un anumit interval de timp. Orice e posibil. Repet, discutăm mai multe în grup.

Î8 Mă puteţi ajuta să învăţ ce trebuie făcut?

R8 Evident că pot, doar mi-am vândut prima carte singur şi off-line (vânzare clasică) şi pe internet (online). Mai mult, mi-am făcut singur campaniile de marketing, materialele de promovare şi toate celelalte. Dar, mai trebuie gândit şi astfel: Dacă vrei să faci bani cu mine, trebuie să te ajut. De ce? Sunt mai multe răspunsuri. Mă ajut pe mine, e poate cel mai important. Te ajut să afli ce poţi să faci şi cum, un alt răspuns. E un joc plăcut şi avem ocazia să strângem o relaţie şi astfel să aflăm multe, foarte multe unul despre celălalt. De aici, pot apare idei noi de colaborare şi tot aşa, se dezvoltă o mulţime de direcţii. Totul e să începi de undeva.

Î9 În ce constă în general ajutorul care pot să îl primesc?

R9 Multe. În primul rând, materialele de promovare pe care le folosesc eu. De exemplu, dacă ai un blog, vei avea o pagină de prezentare a cărţii pe care o realizăm împreună, coperta, un banner… Un film de prezentare pus pe YouTube, ca cel de la lansarea primei cărţi. Mai sunt o mulţime de alte posibilităţi. Depinde. Aşa cum spuneam, depinde de cât vrei să munceşti, cât vrei să înveţi, cât de uşor aplici, cu ce rezultate, câţi bani vrei să faci, dacă vrei şi altceva, ca de exemplu să realizezi propriile tale produse. Asta în final înseamnă dacă ai un talent în direcţia comerţului, a promovării, dacă ai idei, dacă ştii să realizezi un produs sau să prestezi un serviciu, etc.

Î 10 Cum a ajuns prima carte în peste 22 de ţări?

R 10 Asta a fost o întrebare la care m-am chinuit să aflu răspunsul vreo doi ani. Atunci când am început distribuirea ei pe internet, ştiam foarte puţine despre ce înseamnă să faci un sit web, să îl urci pe un server, să faci o pagină de download, ce înseamnă trafic, statistici, contor de vizite, scripturi PHP, administrarea unui domeniu şi a unui spaţiu webhosting. M-am limitat la a învăţa foarte multe din cele necesare şi să constat că se descarcă. Pe urmă, am descoperit statisticile privitoare la vizitele pe pagini, cum se folosesc şi am aflat cu uluire că pagina cu cartea fusese vizitată din tot felul de ţări. M-am întrebat ce căutau străinii la o carte în română. Apoi, am început să am bănuieli.

Am avut dovada că am înţeles corect, abia venind în Grecia, pentru că e prima oară când plec din ţară. Aici am descoperit că există o mulţime de români. Ştiam că sunt mulţi în Spania şi Spania era o ţară unde mulţi au descărcat cartea, dar am făcut foarte greu legătura între românii din străinătate şi numărul de downloaduri. Eram în România şi deşi aveam cam 6 ani de internet, gândeam tot ca înainte, adică, aveam limitări serioase în felul în care înţelegeam dispariţia graniţelor fizice, produsă de internet. Au început să vină mesajele de la cititori şi asta, iar m-a dezorientat. Am avut enorm de multe limitări de înlăturat. Atât privitor la cunoştinţele mele de lucru pe internet, de afaceri online şi Home Business în general, cât şi ca prejudecăţi. Îmi e ruşine că trebuie să spun toate astea, dar uneori constat şi eu că am lipsuri mari. În ciuda faptului că am unele cunoştinţe foarte avansate în unele direcţii, în altele, gândesc mai încet şi pricep mai greu. Mai ales când e vorba de ceva care în aparenţă e inexplicabil.

Cum a ajuns cartea în peste 22 de ţări? Acum, că am găsit răspunsul, mi-e uşor să îl formulez, chiar şi în cifre.

Am contorizat peste 1000 downloaduri directe. Asta poate să pară puţin. Dar dacă luăm în calcul prietenii, cunoştinţele, deja am pierdut definitiv şirul cititorilor. Doar eu dau pe la câteva zeci de prieteni, când am cărţi gratuite. De altfel, am făcut-o de multe ori. Toţi facem la fel.

Ce înseamnă asta la 22 de ţări? Cam 45 de downloaduri pe ţară. Calculat ca medie, deşi Spania, Franţa, Italia, Grecia, Statele Unite, sigur au mult mai multe, în vreme ce spre exemplu Estonia, Letonia, Olanda, cred că au câteva, poate sub 5. Dar, continuând cu media aceasta, dacă ne gândim că practic în orice ţară europeană există mai mult de 50 de oraşe, înseamnă mai puţin de un download pe fiecare oraş. Adică, ceva posibil. Un român în fiecare oraş din ţările mai importante. Dar de exemplu, în USA, în Detroit, 75% din populaţia oraşului, sunt de origine română. Iar în USA, au fost foarte multe downloaduri, cele mai multe.

Î 11 Ce alte proiecte mai aveţi?

R 11 Asta e o întrebare al cărei răspuns necesită mult scris… Sunt mai multe proiecte în lucru, şi literare şi de altă natură. Prioritare sunt însă cele legate de atingerea obiectivelor noastre aici în Grecia. Vreau să finalizez cărţile amintite în alte formate. Apoi vreau să termin o nouă carte, „Cum să faci bani fără bani”. Asta va mai dura ceva vreme, deoarece abia anul viitor voi putea să mai cer couă coduri ISBN şi mai am în plan să rescriu cartea „Valoarea Timpului”. Vor mai fi deci anul viitor cel puţin două cărţi. Apoi vreau să continui lucrul pe partea de Inforenergetică şi să continui lucrul cu o nouă carte, „Inforenergetică – Aplicaţii practice”, care este în viziunea mea o lucrare prin care îmi susţin finalizarea gradului III. Deşi acest lucru este necesar doar începând cu gradul IV, în opinia mea, gradul III oferă prea multe posibilităţi de studiu şi cercetare, iar ignorarea elaborării unei lucrări la finalizarea practicii pentru gradul III, cred că este o greşeală. Sunt extrem de multe aspecte legate de practica măsurătorilor, de ce se poate face cu Ecuaţia Realităţii, determinarea aptitudinilor native. Mi se pare de exemplu că potenţialul cunoştinţelor gradul III în direcţia diagnosticcului este uriaş şi necesită o practică foarte serioasă, care poate fi finalizată doar printr-o lucrare, pe o temă liner aleasă. Doar în această direcţie şi am de muncit luni multe. E nevoie de măsurători multe, de analiza comparativă a rezultatelor, de interpretare, în fine, foarte multă muncă de desfăşurat şi vreau să profit la maximum de acest stagiu de practică pe care mi l-am impus aici, în Grecia.

Am mulţi colegi care muncesc mult pentru a se perfecţiona şi mi se pare că a contriui şi eu cu ceva la munca lor, e ceva necesar. Astfel, pot oferi cel puţin o motivaţie pentru a merge mai departe sau pentru a începe studiul, celor care abia acum află despre Radiestezie – Inforenergetică. Consider că rezultatele pe care le-am obţinut deja, sunt parte a unei datorii pe care o am faţă de profesorul meu Claudian Dumitriu, faţă de colegii ceilalţi. Ca să putem oferi mai mult, fiecare trebuie să contribuie cu ceva. Deci şi eu la rândul meu. Dar, înainte de toate, îmi fac mie un bine, pentru că mă perfecţionez şi voi fi mai bine pregătit pentru abordarea gradului IV şi a următoarelor.

Voi publica tot aici pe blog mai multe, pe parcurs.

Până atunci, aştept întrebările voastre, atât aici, în rubrica „comentarii” cât şi în grup.

Reclame

Un comentariu (+add yours?)

  1. Şerban Stănescu
    dec. 30, 2009 @ 20:11:46

    Pentru cei care vor informaţii mai multe despre Proiectul Ritmuri Interioare, există un blog dedicat proiectului:
    http://ritmuri_interioare.weblog.ro/

    Răspunde

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: